Gurmán na Slovensku
Fine dining, Francúzska kuchyňa

Obrovský úspech Colette. Reštaurácia získala ocenenie Gurmán Award 2024

Ocenenia Gurmán Award udeľoval bedeker Gurmán na Slovensku za výbornú gastronómiu a reštauračné služby. Reštaurácia Colette, ktorá sa radí medzi TOP podniky v Bratislave, si odniesla prestížne ocenenie Zlaté vidličky.

Vydanie bedekra Gurmán na Slovensku je každoročne očakávanou udalosťou v celej  gastronomickej obci. S vydaním bedekra je spojené aj udeľovanie cien Gurmán AWARD vo kategóriách ako Reštaurácia roka či Kuchár roka, a tiež udeľovanie prestížnych Zlatých vidličiek. Autori vysvetľujú, že v bedekri sa nachádzajú najlepšie reštaurácie na Slovensku.

Gurmán na Slovensku

To, kto sa stane držiteľom prestížneho ocenenia, je na rozhodnutí odborných hodnotiteľov Gurmána a tiež hlasov všetkých šéfkuchárov z reštaurácií. Slovenská verzia Michelinských hviezd sa tento rok ušla aj našej francúzskej reštaurácii Colette. Unikátna atmosféra, znamenité menu a prvotriedne suroviny presvedčili odbornú porotu, že si Zlaté vidličky naozaj zaslúžime.

„Veľmi nás potešilo, že sme sa mohli zúčastniť tohto podujatia. Predovšetkým však máme radosť z ocenenia Zlatá vidlička, vďaka ktorému sme sa zaradili medzi tie najlepšie reštaurácie na Slovensku,“ reaguje spolumajiteľ reštaurácie Colette, Anthony Point.

Gurmán na Slovensku

Ak patríte k pravidelným zákazníkom reštaurácie Colette, o jej výnimočnosti vás už iste nemusíme presviedčať. Ak sa do našej francúzskej reštaurácie ešte len chystáte, ocenenie Zlatá vidlička od Gurmán Award je len ďalším dôvodom, prečo si dopriať francúzske špeciality pri našej otvorenej kuchyni.

„Toto ocenenie sme získali len dva roky po otvorení Colette. Vysiela nám signál, že sme na správnej ceste. Teraz sa pokúsime uspokojiť našich zákazníkov originálnejšími jedlami a lepším výberom vín. Chceme, aby každý zákazník ochutnal našu víziu francúzskej kuchyne,“ dodáva Anthony Point.

author-avatar

About Alexandra

Alexandra pre vás pravidelne pečie čerstvé texty zo sveta francúzskej kuchyne a gastronómie. Vo voľnom čase vášnivá čitateľka, cestovateľka a degustátorka nových chutí, počas dňa zodpovedná copywriterka a transcreatorka. Vo svete marketingu sa pohybuje viac než 8 rokov, počas ktorých neustále zbiera nové znalosti a skúsenosti.

Related Posts